06 - 439 87 086 info@streamz.nl

NewHorizon Kickstart!

snel naar een fijnere toekomst

Ai….

Okay. Het is dus misgelopen. Alles wat jij je ervan voorgesteld had, je hoop, je dromen, zijn vervlogen. Je zit nu tussen de rokende puinhopen van je relatie of je loopbaan en staart wat voor je uit.

Ook het verlies van een dierbare of je gezondheid kan je stevig geraakt hebben, waardoor je opnieuw jouw weg moet zien te vinden.

Ondertussen gaat het leven gewoon door maar het lijkt wel alsof het aan jou voorbij gaat.

Routine houd je op de been maar het gaat niet echt van harte.

….even niet jezelf

Even geen plannen, geen doelen en geen idee waar te beginnen met jouw toekomst. Je had al eens gehoord dat het beter is om in het nu te leven maar NU voelt momenteel niet fijn.

Jouw gewone enthousiasme en voortvarendheid kun je maar moeilijk opbrengen. Je voelt je eerder lusteloos, besluiteloos, geen richting…..

We hoeven het verder niet in te vullen, jij weet als geen ander hoe een situatie als deze voelt.

Wanneer houdt dat nu eens op?

En nu?

Opnieuw beginnen, hoe doe je dat, met alle butsen, krassen en deuken die jij onderweg hebt opgelopen? ‘Zonder wrijving geen glans’, zeggen ze, maar dit was wel wat veel van het goede, probeer jij nog te relativeren.

Maar goed, je hebt dus een doel nodig. En een plan. En vooral ook energie om dat allemaal te realiseren. Zelfvertrouwen zou ook helpen. Net als het verwerken van wat er allemaal gebeurd is de laatste tijd. Even op adem komen, dat is ook erg fijn. Maar hoe, wat, waar?

Je vrienden wil je er niet meer mee lastig vallen, ook al zeggen ze zelf dat het niet erg is. Je krijgt goedbedoelde tips en adviezen maar helpen doet het niet echt. Dus zeg je er liever niet zo veel meer over en modder je in je eentje door.

Op zoek naar………

Ja, naar wat eigenlijk?

Plan jouw AHA! moment

De moeilijke momenten in het leven zijn vaak aanleiding om bij jezelf te rade te gaan. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat verwacht ik van mijn leven? Het kan soms even duren maar meestal kom je daar wel uit. En met wat hulp gaat dat sneller.

Bij de NewHorizon Kickstart! training word je gehoord en gezien. Je komt terecht in een warm bad. Met een effectieve aanpak maar vooral ook met compassie en humor, brengen wij jou snel terug op een begaanbaar pad naar jouw toekomst.

Je ontmoet leuke, inspirerende mensen die in min of meer hetzelfde schuitje zitten. Samen én ieder voor zich wordt gewerkt aan oplossingen en toekomstperspectieven. Zo zorgen wij ervoor dat jij niet langer in je eentje het wiel hoeft uit te vinden.

Hoe dan?

Er is veel aandacht voor de impasse waarin jij je nu bevindt. We helpen je met het doorbreken van oude en nieuwe negatieve denk- en gedragspatronen. We zetten in op het herkennen en overwinnen van beperkende overtuigingen. Ook zorgen we voor een neutraal gevoel als jij terugdenkt aan nare gebeurtenissen uit jouw verleden of opziet tegen spannende momenten in de toekomst.

We oefenen hoe jij je NU, in dit moment, goed kan voelen. We verhogen je energieniveau, versterken jouw zelfbeeld en helpen je met het verkrijgen van een helder zicht op jouw toekomst.

Stap voor stap reiken wij jou de tools aan die ervoor zorgen dat jij snel weer méér grip krijgt op jouw leven. Met iedere stap openen zich nieuwe perspectieven en ervaar je een stijging van jouw energieniveau. En je zal merken dat je het lachen nog niet verleerd bent. Jij bent dit waard!

Je komt hier sterker uit dan je ooit voor mogelijk hield.

Voor wie?

Dit gaat over jou. Ja, over jou! En over het benutten van de kansen die zich op dit moment voor jou voordoen. Herrijs als een feniks uit de situatie waarin jij je nu bevindt.

Hoe lang wil jij nog in je eentje doormodderen? Hoeveel tijd en energie wil je nog kwijtraken? Hoe lang wil jij nog in een situatie blijven waarin alle mooie dingen hun glans verloren lijken te hebben? Jij verlangt toch ook naar betere tijden?

‘No pain, no gain’, zeggen ze maar je hebt nu wel lang genoeg in zak en as gezeten. De hoogste tijd om jouw licht weer te laten schijnen.

Wij leren je in deze training het ‘AAN’ knopje te vinden.

Wees verstandig, zorg goed voor jezelf! Vooral nu.

Neem contact op voor een gratis en geheel vrijblijvende Sneak Preview van jouw nieuwe horizon.

Wij doen de rest. Jij hoeft alleen maar op de knop te drukken.

Shine a light on me!