06 - 439 87 086 info@streamz.nl

StreamZ Trainingen

verhoogt jouw behendigheid op je levenspad

Op jouw lijf geschreven

Bij StreamZ kun je voor een keur aan inspirerende trainingen terecht. Jouw mate van persoonlijke ontwikkeling heeft een sterke invloed op het gemak en het plezier waarmee jij je in allerlei situaties in je leven kunt redden, zowel privé als op je werk. Jij wilt toch ook meer ontspannen en met een goed gevoel in je werk en je relaties staan?

Leren met lichaam en geest

In een goede training wordt naast het behandelen van theorie, modellen en technieken ook goed geoefend. Want oefeningen leren je hoe je iets kunt toepassen en laten je zien dat jij je de stof ook echt eigen hebt gemaakt.

Maar bij StreamZ Training gaan we nog een stap verder. Want niet alleen je geest en gedachten vertellen je wat goed voor je is. Jouw eigen lichaam kan haarscherp aangeven wat je nodig hebt. Daarom betrekken wij jouw lichaam bij het leerproces. We leren je rondom ieder onderwerp veilig, eenvoudig en overal uit te voeren oefeningen op het terrein van NLP, mindfulness, meditatie en yoga. En we leren je de taal van jouw lichaam te verstaan zodat je sneller tot betere besluiten komt.

Terugblik en vooruit kijken

Er is niet alleen veel aandacht voor de door jou gewenste verandering maar ook voor het onderzoeken en afleren van oude, aangeleerde denk- en gedragspatronen. Als je weet waarom je iets altijd op een bepaalde manier gedaan hebt wordt het veel makkelijker om het voortaan anders te doen.

Evaluatie en follow-up

Wij geloven dat je pas echt leert als je naast het toepassen van ander gedrag ook evalueert wat goed gaat en wat nog beter kan. Want jouw ervaringen na de training in jouw dagelijkse leven zijn een goede graadmeter of iets voor jou werkt of niet. Echte gedragsverandering kost tijd en vraagt bewuste aandacht, van jou en van ons.

Daarom sta je er na afloop van een training bij StreamZ nooit alleen voor. Tijdens follow-up bijeenkomsten wordt het geleerde nog eens opgefrist, bespreek je met oud deelnemers en trainers waar je tegenaan gelopen bent, wat voor jou al wel werkt en aan welke onderwerpen je nog wat meer aandacht wilt geven. Zo leer je met en van elkaar.

Veel persoonlijke aandacht

Vanwege het diepgaande en persoonlijke karakter van onze trainingen werken wij alleen met kleine trainingsgroepen. Zo krijgt iedereen de gerichte persoonlijke aandacht die nodig is voor een soepel leerproces.

Privé training

Privé training of met een eigen groep? Ook dat kan! Trainingen vinden plaats op één van onze locaties of op een door jou uitgekozen en door ons geschikt bevonden plek.

Investering

Een goede training is een waardevolle, duurzame investering in jezelf. Voor nu en in de toekomst. Jij wilt toch ook dat jouw investering het maximale rendement oplevert? Trainen bij StreamZ garandeert dat je forse stappen vooruit gaat zetten, die niet in waarde uit te drukken zijn. StreamZ hanteert eerlijke tarieven om je aan te moedigen om het beste uit jezelf te halen.

Zetje nodig?

Soms ontbreken de financiële middelen om jezelf op een hoger plan te tillen. Wij vinden het belangrijk dat een StreamZ training voor iedereen bereikbaar is omdat wij geloven dat ook jij er toe doet! Daarom is een deel van de trainingsplekken bij StreamZ gereserveerd voor diegenen voor wie de drempel anders te hoog zou zijn. Voel je welkom om contact met ons op te nemen.

Is een StreamZ training geschikt voor jou?

Natuurlijk wil je méér weten. Gaat een StreamZ training jou écht brengen wat je ervan verwacht?

Omdat StreamZ met kleine trainingsgroepen werkt kan het programma zó worden ingevuld dat het naadloos aansluit bij jouw behoeften. De basis van de training blijft voor alle deelnemers gelijk. Het verschil maken wij door het leggen van accenten op de door jou aangegeven onderwerpen, door op jouw persoon gemaakte voorbeelden en oefeningen en door onze persoonlijke begeleiding.

Want in de kern heeft ieder mens dezelfde behoeften maar in onze levensloop ontstaan de verschillen. Daarom geloven wij niet in standaard trainingsprogramma’s. Wij vertrouwen op jouw en onze inzichten om samen het beste rendement uit jouw training te halen.

Om te bepalen welk programma goed aansluit bij jouw huidige doelen nodigen wij je uit om hieronder een afspraak te maken voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek met één van onze trainers.

Kijk voor meer informatie over onze trainingen op de pagina Actueel Trainingsaanbod. Hier staat een overzicht van een deel van onze trainingen en workshops.

Regelmatig ontwerpen wij op verzoek kortere of langere maatwerkprogramma’s voor bedrijven, verenigingen en maatschappelijke organisaties. Interesse in een sprankelende training of workshop voor een specifieke doelgroep? Zet ons aan het werk!

StreamZ Training is beslist niet alledaags, want dat is jouw leven ook niet. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat het ook bij jou méér gaat stromen.

Neem het heft in eigen handen en ontdek dat ook voor jou de weg naar meer ontspanning en plezier binnen handbereik is.

Laat je goed informeren: maak nu een gratis en geheel vrijblijvende afspraak.

Steek je licht op, wij bellen je snel

7 + 1 =