06 - 439 87 086 info@streamz.nl

Referenties

wat mensen over ons zeggen

Top! Jullie zijn zeer inspirerend en ook heel inlevend! Het was geweldig. Ik voel me nu sterker geworden en gestimuleerd door jullie ongeremde enthousiasme. Jullie zijn een top stel. Bedankt hè!

Jos van den B.

Dank voor jullie zichtbare plezier in de training, leuk gedaan! Heel bijzonder hoe jullie een connectie tussen alle deelnemers bereiken. Ik voel me nu geweldig en vol energie. Ik ben me nu ook meer bewust van het gebruik van mijn eigen lichaam in de interactie met de medemens. Ik voel me nu 🙂

Carel C.

Jullie zijn emphatische professionals. Voor mij was de saamhorigheid heel waardevol. Maar ook de theorie en de voorbeelden. Ik voel me nu relaxed. Wat mij het meest geraakt heeft is dat ik krachtig ben en dat ik er mag zijn! Ik heb nu weer het verlangen om iets met mijn dromen te gaan doen.
Yvonne B.

Wat maakte deze training waardevol? Humor.

Wat raakte mij het meest? Humor.

Welke vaardigheid heb ik ontwikkeld? Humor gebruiken!

Helen

Deze training was heel leerzaam en leuk, dankjewel! Ik heb geleerd hoe ik zelf invloed kan hebben op situaties en mijn eigen gevoelens. Ik ben enthousiast geworden om dit verder uit te proberen.
Esther van B.

Wat voor mij het meest waardevol was waren de leerzame tips met betrekking tot communicatie en de feedback op de oefeningen en rollenspelen. Ik heb leren observeren, herkennen en toepassen!
Maarten B.

Interessant! Ik kom vaak onzeker over en ik kan alles uit deze training wel gebruiken. De oefeningen zijn voor mij heel bruikbaar in het zelfverzekerder overkomen. Ik zal ook zeker onthouden om meer mindful bezig te zijn en vaker de rust van binnen te zoeken. En het positieve denken blijf ik ook doen. Ik ga hier zeker verder mee aan de slag. Verder vond ik het heel gezellig. Bedankt!

Bart D.

Ik voelde me niet zo geweldig door de naweeën van de griep maar ik heb er toch een goed gevoel aan over gehouden om te komen. Vooral door de tips die ik kreeg en de sfeer waarin de cursus gegeven werd. Ik heb ontdekt dat heel bewust ontspannen mij echt helpt maar ook het contact met andere deelnemers. Ik voel me nu goed.

Nico B.

Door jullie gehele verhaal heb ik meer inzicht en een betere leerhouding gekregen. Ik nam zelfs het voortouw in de oefening door de opdracht voor te lezen en anderen hun rollen te laten kiezen.
Joke

Ga zo door! Ik heb er veel van opgestoken en voel me ook meer ontspannen. Fijne oefeningen ook. Mijn communicatie is verbeterd doordat ik me nu bewust ben van lichaamstaal. Ik voel me nu positiever.

Wim N.

Een leuke dag en waardevol om mezelf te presenteren. Daardoor voel ik me nu meer zelfverzekerd. Het enthousiasme van de cursusleiders heeft me het meest geraakt.

Mieke v.d. K.

Dank voor jullie manier van presenteren. Well done!! Ik weet nu hoe ik in stilte kan communiceren en ik voel me prima 🙂 !

Jan

Ik heb allemaal nieuwe vaardigheden ontwikkeld. Jullie kunnen echt heel goed mensen motiveren. En bedankt voor het compliment na de eindopdracht!

Anne Mathilde L.

Wat een saamhorigheid en iedereen deed mee, voelt goed. Goed gedaan, ga zo door!

Gerda

Dit was zeer leerzaam. Ik heb mijn houding en mijn uitstraling verbeterd. Ik voel me sterker en ook zekerder van mezelf.

Hans H.

Bedankt! Ik ben me nu beter bewust van het belang van lichaamstaal en ik voel me hier nu ontspannen in.

Fredy P.

Wat een powerboost. Door deze training heb ik meer zelfvertrouwen ontwikkeld. Ik heb veel geleerd en ik werd vooral geraakt door de herkenbare voorbeelden. Wat ik zeker zal onthouden is dat ik mezelf niet meer klein ga maken en me voortaan meer ga openstellen voor een ander.

Ineke

Het was fantastisch, ga zo door! De manier waarop deze cursus gegeven werd is heel waardevol. De voorbeelden en uitleg zal ik zeker onthouden. Je kan het jezelf dus een heel stuk makkelijker maken als je de informatie uit jullie cursussen toepast. Ik voel me nu uitstekend en dat komt goed uit want ik heb de komende tijd allemaal belangrijke dingen te doen. Nogmaals, dit voelt goed!

Dick L.

Leuke training, ik hoop dat jullie nogmaals komen. Echt heel waardevolle oefeningen en een goede presentatie! Wat me bij blijft is de goede sfeer en nuttige tips en oefeningen. Ik ben nu zelfbewuster en ik heb een krachtiger opstelling en ook meer focus.

Marian v.d. B.

Wat een leuke training. Jullie enthousiasme blijft me bij. Je kan zelf dus veel meer dan je weet als je de juiste tools in handen hebt. Ik ben nu meer gemotiveerd. Voelt prettig!

Paula D.

Bedankt voor deze training. Jullie gaven een heldere, rustige uitleg. Ik voel me nu een stuk krachtiger en zekerder en kan beter voor mezelf opkomen.
Ton K.

Wat een enthousiasme, ga zo door! Ik heb in de training geleerd om positief te denken en een open houding aan te nemen en me hier ook steeds bewust van te zijn. Ik heb zelfs geleerd om rechtop te lopen en makkelijker een klik te maken. Het geeft me een rustig gevoel.

Leo B.

Wat ik heel goed vind is dat de training inspeelt op situaties die mij zeker gaan overkomen. Ik heb veel goede tips gekregen voor het solliciteren. Ik heb geleerd hoe ik door een krachtige houding een situatie kan veranderen. Daar heb ik nu een ontspannen gevoel bij. Ik voel me nu sterker!

José

Wat mij echt geraakt heeft is dat ik sterker ben dan ik mezelf vaak bewust ben. Dat kwam door de leuke oefeningen en de positiviteit waarmee de training gegeven werd. Heel waardevol om op zo’n positieve manier actief bezig te zijn ter bevordering van mijn eigenwaarde. Dit was een leuke training. Ik voel me nu prima. Op naar de volgende training!!!

Els T.

Alles in deze training was waardevol, ik kan alleen maar zeggen ‘Top!’. Soms was de theorie een bevestiging van wat ik al wist. Toch heb ik wel weer nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen zoals in de gespreksoefeningen. De tips over het gebruik van mijn handen en borstbeen zal ik zeker onthouden en de handdruk aan het einde raakte me!

Carine

Heel interessante sessie. Ik voel me nu beter. Ik kan nu op een goede manier contact maken. Ik wist niet dat je door je lichaamshouding en stemgebruik zo veel kan bereiken. Ik moet nog veel meer gaan oefenen met ontspannen maar ik voel me nu wel redelijk goed. Alles wat jullie vertellen en tonen is interessant.

Ton H.

Deze dag was lekker praktisch, hier ga ik heel veel van onthouden. Ik ben prettig geïnformeerd over hoe ik body language kan inzetten bij het benaderen van een ander. Heel waardevol om lichaamshouding te belichten.

Rien W.

Ik ben me nu bewust van mijn houding. Weer een stapje naar meer zelfverzekerdheid.

Peet v.d. Z.

Ik heb inzicht gekregen in mijn houding en dat ik kan blijven wie ik ben, dus geen gemaakte houding. Ik vind dat heel prettig en positief!

Ria van W.

Waardevolle tips en oefeningen in combinatie met ontspanning!

Joke de B.

Ik vond de hele inhoud van de training uitstekend maar het effect van de ontspanningsoefening op mijzelf heeft me echt getroffen.

Ingrid

Leuke sfeer en presentatie! En wat een waardevolle onderwerpen op deze training. Ik werd echt geraakt door het enthousiasme waarmee het gebracht werd en door de goede sfeer en de aandacht voor elkaar. Ik heb nieuwe mensen ontmoet en fijne gesprekken gevoerd. Ik voel me nu lekker, relaxed en blij en ik kan me ook beter ontspannen. Ik ben me nu veel bewuster geworden en nieuwsgierig naar meer.

Marianne

Verhelderend, inspirerend en vernieuwend. Zeer leerzaam. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ben me ook meer bewust van mijn eigen gedrag en hoe ik dit kan verbeteren. Ik weet nu beter hoe ik een gesprek kan beginnen en hoe ik meer belangstelling en enthousiasme kan tonen aan de ander. En ik heb leren luisteren. Ik voel me nu beter, opgelucht zelfs.

Jonathan M.

Ik ben 60+ en ik vond deze cursus zeer leerzaam en bruikbaar! Ik ben nu ook positiever gestemd want mijn ogen zijn geopend door de aanwijzingen die ik kreeg. Ik herkende mijn eigen gedrag en de reacties die ik daar op krijg. Ik ga mezelf nu een optimistische open houding eigen maken als basishouding. Tot de volgende keer graag. Ik voel me nu positiever.

Marja D.

Ik heb veel van de training opgestoken. Er waren zo al 4 onderwerpen waar ik nooit zo over nagedacht heb. Ik heb geleerd hoe ik beter ergens mijn aandacht bij kan houden en jullie gaven nuttige tips. Wat ik zeker ga onthouden is het belang van lichaamstaal en houding. Mijn belangrijkste ontdekking is dat ik er ook mag zijn! Ik voel me voldaan.

Janny

Veel bijgeleerd en mijn houding verbeterd. Heel waardevol in de voorbereiding van mijn sollicitaties.
Henk S.

Ik voel mij nu assertiever. Door deze training kom ik nu weer voorzichtig in contact met anderen.
N.N.

Wat mij het meest geraakt heeft in deze training is dat ik erachter kwam dat ik leidinggevende capaciteiten zou kunnen hebben.
Truus van H.

Wat mij het meest raakte was ‘geloof in jezelf’ en dat je houding bepalend is voor je brein. Ik weet nu hoe ik sterk kan staan en er ‘kan zijn’. Ik voel me nu goed en onthoud zeker de positiviteit.
Nick V.

Door deze dag heb ik mijn communicatieve vaardigheden weer verder aangescherpt. Het is ook leerzaam om te zien wat andere deelnemers doen en daar lering uit te trekken. De praktische voorbeelden en de oefeningen zijn heel goed. Dat merk je ook aan de reacties van de deelnemers.

Rob van R.

Ga zo door! Ik heb mijn valkuil gezien en ben me daar nu bewust van. Ik voel me nu heel prima, comfortabel en vertrouwd. Meer zelfverzekerd, bewuster van mezelf en ik kan me beter ontspannen.

Jan D.

Een dag van bewustwording en gezelligheid. Het maakt me opgewekt, vrolijk en krachtig.

Astrid

Ik voel me rustig en zelfverzekerd want ik weet nu wat ik daar zelf aan kan doen. Dit was heel zinvol en leuk!

Arij de B.

Ik voel me nu zelfverzekerder. Het was heel leerzaam.

Wilma L.

Weer wat geleerd. Het samen doen en elkaar helpen heeft me geraakt.

Arjo

Bedankt! Deze training en de oefeningen geven me meer zekerheid in het contact met anderen.

Allal A.

Dankjewel. Het was fijn om onverwachts met zoveel gelijkgestemden te zijn. Ik voel me nu wel goed want ik heb geleerd dat ik op mezelf kan vertrouwen.

Leny D.