06 - 439 87 086 info@streamz.nl

Persoonlijke Coaching & Counseling

pak de regie en maak de juiste keuze's

Werk

Soms heb je dat. Het loopt even niet lekker op je werk. Er verandert van alles in de organisatie of je krijgt te maken met een nieuwe leidinggevende die andere eisen aan je stelt. Misschien mis je waardering. Of heb je te maken met veranderingen in je takenpakket waar je moeite mee hebt. Maar het kan ook zijn dat je werkdruk is toegenomen en hoe je jezelf ook inspant, het lukt je niet meer om alle bordjes in de lucht te houden. Of ben je juist zoekende naar werk?

Wat er ook aan de hand is, je wordt er moe en moedeloos van.

Je wilt er een draai aan geven maar hoe?

Privé

Je bent uit balans. Of nog net niet maar je voelt wel dat het de verkeerde kant op gaat. Er zijn de laatste tijd wat veranderingen in je leven waar jij je op in moet stellen. En dat gaat niet vanzelf. Het lijkt wel alsof je de grip een beetje kwijt bent. Het kost je meer moeite dan je gedacht had en in je eentje kom je niet heel veel verder.

Hoe langer je er over nadenkt hoe ingewikkelder het wordt, lijkt wel. Of je nu wat wiebelend op je benen staat of de grond schokt onder je voeten, er is één vraag die je bezig houdt:

Welke keuze’s ga je maken en waar doe je verstandig aan?

Door een verstoorde werkrelatie kwam ik via via in contact met Dianne. Een kadootje, want naast haar kennis en adviezen op HR gebied, kreeg ik ook tips en adviezen die betrekking hadden op mijn persoonlijke ontwikkeling. Dankzij mijn gesprekken met Dianne ben ik sterker uit deze situatie gekomen en zit ik lekkerder in mijn vel. Haar pragmatische aanpak en persoonlijke betrokkenheid zijn waardevolle ingrediënten om mensen te laten groeien maar bovenal te laten bloeien.

Marjan S.

Relatiemanager

Ik ben je erg dankbaar voor alle hulp en bijstand. Het was een uitkomst dat je veel verstand hebt van de juridische kant van HR maar ook van mensen weer in hun kracht zetten. Dankzij jouw adviezen en je praktische hulp is de situatie op mijn werk en met mijn gezondheid niet verder uit de hand gelopen. Daardoor heb ik op tijd een andere baan kunnen zoeken waar ik het nu wel erg naar mijn zin heb. Van deze periode heb ik veel geleerd en ik ben er veel sterker uit gekomen.

Bart V.

Area Sales Manager en Technisch Specialist

Functioneren

Heb je te maken met een functioneringsgesprek dat uit de lucht komt vallen of een slecht beoordelingsresultaat? Of de mededeling dat jij misschien niet op de goede plek zit of erger nog, dat het tijd wordt om je te gaan oriënteren op een baan buiten de organisatie? Wordt er opeens een dossier opgebouwd of ben je opeens te vaak of te lang ziek?

Het is al een tijdje geleden dat jij je laatste compliment in ontvangst kon nemen of gevraagd werd voor een interessante taak of project. En misschien word je ook al een tijdje niet meer gevraagd naar jouw mening en ideeën.

Waar gaat dit heen?

Hink-stap-springen

Je bent bij jezelf te rade gegaan wat er nu toch allemaal aan de hand is. En hoe je weer terug kunt komen in je ‘normale’ doen.

Misschien heb je last van stressgevoelens, sleur, onrust, burn-out klachten of lichte depressiviteit. Of zijn er ingrijpende veranderingen in je leef- of werksituatie, problemen binnen je relatie of gezin, het verlies van een dierbare of een midlifecrisis?

Ook levensvragen kunnen je flink bezig houden.

Hoe of wat dan ook, je wilt nu wel eens uit die worsteling met jezelf komen.

Maar hoe kom je snel weer terug in rustiger vaarwater?

Au!

Soms is de aanleiding duidelijk en soms ook niet. Je probeert er het beste van te maken maar jouw functioneren staat onder druk. Ook als het privé tegen zit kan dat zijn weerslag hebben op je werk. Helaas blijft dat niet onopgemerkt en opeens word je aangesproken op je gedrag of resultaten. Soms terecht, soms onterecht.

Hoe ga je om met die situatie? Hoe kun je het tij keren? Klopt het allemaal wel wat er gezegd en geschreven wordt? En wat zijn daar dan de consequenties van? Hoe reageer je en vooral ook, hoe houd je jezelf staande?

Inzicht – Counseling

In counseling staan jouw ondersteuning en begeleiding centraal. Het kan je goed helpen in moeilijke of stressvolle situaties.

Door het verkrijgen van inzicht ga je op een structurele manier werken aan problemen.

Je leert hoe je met moeilijke situaties om kunt gaan. Maar dat niet alleen! Je leert en oefent ook hoe je zelf dingen kunt oplossen zodat je niet alleen nu maar ook later in staat bent om je eigen leven op een positieve manier te sturen.

Goede raad

Je zou wel eens de mening van een onafhankelijke deskundige willen horen. Of advies willen vragen. Je kan wel wat steun gebruiken. En praktische hulp. Van iemand die door de wol geverfd is en begrijpt waar jij nu tegenaan loopt.

Neem contact met ons op en neem daardoor de regie in eigen hand! Informeer en versterk jezelf. Zorg dat jij actief werkt aan een situatie waarin jij en je werkgever weer blij met elkaar zijn of beperk jouw schade door op tijd je energie te steken in het vinden van een baan of werkkring waarin jouw talenten wel goed tot hun recht komen.

Oplossingen – Coaching

Wanneer je inzichtelijk hebt gemaakt hoe een probleem is ontstaan betekent dit nog niet dat je het ook altijd kunt oplossen. Om toch verder te komen, wordt vaak coaching ingezet.

In coaching draait het om het bereiken van jouw doel en de stappen daar naar toe. Op jouw persoon gemaakte opdrachten en oefeningen helpen jou om je inzichten te vertalen naar concrete actie en resultaat.

Counseling en coaching lopen vaak door elkaar heen. Wij bekijken steeds samen wat een logische vervolgstap is in jouw proces.

Je wilt snel uit de ellende. Maar je wilt ook weten of het klikt tussen ons. Natuurlijk! Dat vinden wij ook belangrijk. Vul het formulier in voor een geheel gratis en vrijblijvende kennismaking. Tot snel!

Uitzicht op betere tijden!

11 + 2 =