06 - 439 87 086 info@streamz.nl

PersonalPower Summer School

laad jouw batterij weer op en verleng ook nog eens de levensduur

Jouw vraagstuk

De zomervakantie komt er weer aan en daar kijk jij reikhalzend naar uit. Even tijd om op adem te komen en met hernieuwde energie weer aan de slag te gaan. Dit keer ga je het anders doen!

Maar die nieuwe energie en je goede voornemens verdwijnen al snel en voor je het weet zit je weer in de sleur van alledag.

Dezelfde valkuilen, dezelfde teleurstellingen.

Je weet dat het anders kan maar hoe?

Jouw oplossing

Goede voornemens en even uitrusten leveren op de langere termijn niet de rust en de energie die je zo hard nodig hebt. Daarvoor is gerichte aandacht nodig.

Waar lekt jouw energie weg? Wat zijn jouw valkuilen? Hoe voorkom je dat je iedere keer weer in oud gedrag vervalt? Hoe krijg je meer grip op je eigen leven? Jouw tijd, energie, je werk en je relaties?

De PersonalPower Summer School biedt jou onmiddellijk inzicht en praktische vaardigheden, waarmee je de touwtjes weer stevig in eigen handen neemt en houdt!

Hang je hoed aan de wilgen!

Als je blijft doen wat je altijd al gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.

Iets veranderen is voor iedereen moeilijk. Toch zal je uit je comfortzone moeten stappen om het door jou gewenste resultaat te bereiken. Je automatische piloot loslaten en heel bewust aan de slag gaan met iets nieuws. Gelukkig duurt het met de juiste aandacht vrij kort, een paar weken tot maanden, voordat jouw automatische piloot het nieuwe gedrag heeft overgenomen.

Ervaar het plezier en gemak waarmee ook jij tot blijvende resultaten komt!

Summer vibes

Gooi de deur open, laat frisse lucht binnenstromen en vernieuw jouw energie. Je verrijkt jouw vakantie met deze forse stap vooruit. Want nu heb je de tijd en de rust om met alle aandacht bij jou zélf stil te staan.

Gun jij het jezelf?

Haal de zomer in je bol en zorg dat jouw licht ook in de donkere wintermaanden blijft schijnen!

 

Lentekriebels?

Voor wie niet tot de zomer wil wachten is er nu ook de mogelijkheid om het jaar alvast met een flinke voorsprong te beginnen met de PersonalPower Spring School. Zelfde programma, eerder resultaat.

Maak tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak als mentale oppepper voor jezelf.

Dit wordt jouw jaar!

Programma

De PersonalPower Summer School omvat vele onderwerpen en elementen die bijdragen aan een prettig en ontspannen leven. Zoals effectief communiceren en een betere verbinding maken, met anderen en met jezelf. Er is veel aandacht voor gedrags- en communicatiepratronen en de taal van jouw lichaam. Je krijgt handzame tools voor gesprekken waar je tegenop ziet en je oefent ook met constructief feedback geven en ontvangen. Je wordt gesterkt in je zelfvertrouwen om daarmee het beste van jezelf aan anderen te laten zien.

Je gaat ook aan de slag met het onbevooroordeeld met jezelf in gesprek gaan. Je maakt een start met het opruimen van obstakels en barrières uit het verleden en het stellen van duidelijke en haalbare doelen voor de toekomst. Je leert jouw kwaliteiten te benoemen en je beperkende overtuigingen, afweermechanismes en oude pijn te herkennen en te hanteren. Je gaat ontdekken welk gewoontegedrag jou steeds in de weg zit in het hebben van een onbezorgd en ontspannen leven. En daarbij leer je ook betere besluiten te nemen.

Binnen het programma leggen wij individuele accenten op door jou aangegeven onderwerpen zodat het programma naadloos aansluit op jouw behoeften. Dit wordt nog verder versterkt door de 1-op-1 coaching sessies gedurende het programma.

Je gaat stap voor stap je comfortzone vergroten, zodat je meer van je leven kunt genieten.

Misschien wil je eerst meer weten. En wij ook van jou. Want de beste training is er een die naadloos aansluit op jouw behoeften. Daarom nodigen we je uit om samen de in’s en out’s van het programma door te nemen om voor jou de juiste accenten te leggen.

Voelt het dan nog steeds goed? Dan ben je van harte welkom op onze PersonalPower Summer School. Of op de PersonalPower Spring School, als je nog sneller met meer plezier en gemak resultaten boekt.

 

Ook zo toe aan het zomerreces?