06 - 439 87 086 info@streamz.nl

PersonalPower Spring School

laad jouw batterij weer op en verleng ook nog eens de levensduur

Jouw vraagstuk

Het nieuwe jaar is pas net begonnen en daar was jij ook echt aan toe. Tijd om met nieuwe plannen en nieuwe voornemens weer aan de slag te gaan. Dit keer ga je het anders doen!

Maar die hernieuwde aanpak en je goede voornemens verdwijnen al snel en voor je het weet zit je weer in de sleur van alledag.

Dezelfde valkuilen, dezelfde teleurstellingen.

Je weet dat het anders kan maar hoe?

Jouw oplossing

Goede voornemens en een heel nieuw blanco jaar leveren jou toch niet de verwachte resultaten en ook niet de rust en de energie die je zo hard nodig hebt. Daarvoor is gerichte aandacht nodig.

Waar lekt jouw energie weg? Wat zijn jouw valkuilen? Hoe voorkom je dat je iedere keer weer in oud gedrag vervalt? Hoe krijg je meer grip op je eigen leven? Jouw tijd, energie, je werk en je relaties?

De PersonalPower Spring School biedt jou onmiddellijk inzicht en praktische vaardigheden, waarmee je de touwtjes weer stevig in eigen handen neemt en houdt!

Hang je hoed aan de wilgen!

Als je blijft doen wat je altijd al gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.

Iets veranderen is voor iedereen moeilijk. Toch zal je uit je comfortzone moeten stappen om het door jou gewenste resultaat te bereiken. Je automatische piloot loslaten en heel bewust aan de slag gaan met iets nieuws. Gelukkig duurt het met de juiste aandacht vrij kort, een paar weken tot maanden, voordat jouw automatische piloot het nieuwe gedrag heeft overgenomen.

Ervaar het plezier en gemak waarmee ook jij tot blijvende resultaten komt!

Lentekriebels?

Gooi de deur open, laat frisse lucht binnenstromen en vernieuw jouw energie. Je verrijkt jouw jaar met deze forse stap vooruit. Want nu heb je nog een groot deel van het nieuwe jaar voor je liggen en kan je alsnog met een slimme aanpak jouw doelen bereiken. Maak tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak als mentale oppepper voor jezelf.

Gun jij het jezelf?

Haal de frisse lentelucht in huis en zorg dat jouw licht het hele jaar door blijft schijnen!

 

Summer vibes

Voor wie niet in het voorjaar al voortvarend aan de slag kan gaan, bieden wij ook nog de zomervakantie als mogelijkheid aan in de PersonalPower Summer School. Heb je dan wél de tijd en de rust om met alle aandacht bij jou zélf stil te staan? Zelfde programma en ook nog dit jaar resultaat.

Dan wordt dit toch nog jouw jaar!

Programma

De PersonalPower Spring School omvat vele onderwerpen en elementen die bijdragen aan een prettig en ontspannen leven. Zoals effectief communiceren en een betere verbinding maken, met anderen en met jezelf. Er is veel aandacht voor gedrags- en communicatiepratronen en de taal van jouw lichaam. Je krijgt handzame tools voor gesprekken waar je tegenop ziet en je oefent ook met constructief feedback geven en ontvangen. Je wordt gesterkt in je zelfvertrouwen om daarmee het beste van jezelf aan anderen te laten zien.

Je gaat ook aan de slag met het onbevooroordeeld met jezelf in gesprek gaan. Je maakt een start met het opruimen van obstakels en barrières uit het verleden en het stellen van duidelijke en haalbare doelen voor de toekomst. Je leert jouw kwaliteiten te benoemen en je beperkende overtuigingen, afweermechanismes en oude pijn te herkennen en te hanteren. Je gaat ontdekken welk gewoontegedrag jou steeds in de weg zit in het hebben van een onbezorgd en ontspannen leven. En daarbij leer je ook betere besluiten te nemen.

Binnen het programma leggen wij individuele accenten op door jou aangegeven onderwerpen zodat het programma naadloos aansluit op jouw behoeften. Dit wordt nog verder versterkt door de 1-op-1 coaching sessies gedurende het programma.

Je gaat stap voor stap je comfortzone vergroten, zodat je meer van je leven kunt genieten.

Misschien wil je eerst meer weten. En wij ook van jou. Want de beste training is er een die naadloos aansluit op jouw behoeften. Daarom nodigen we je uit om samen de in’s en out’s van het programma door te nemen om voor jou de juiste accenten te leggen.

Voelt het dan nog steeds goed? Dan ben je van harte welkom op onze PersonalPower Spring School. Of op de PersonalPower Summer School, als je dan de rust hebt om met meer plezier en gemak resultaten te boeken.

 

Klaar voor een frisse start?