06 - 439 87 086 info@streamz.nl

PersonalPower Bali Retreat

aanbod en aanvullende informatie

Planning

Jaarlijks plannen wij 2 retreats. Bij overschrijving van het maximum aantal deelnemers zullen één of meer extra retreats worden ingelast. Jouw deelname is pas definitief na aanbetaling. Wanneer onze planning niet in jouw agenda past maar je toch graag deel wilt nemen aan één van onze retreats, neem dan contact met ons op.

Wegens Covid-19 zijn de retreats in 2020 en 2021 geschrapt en is onzeker óf en wanneer de volgende retreats plaatsvinden.

8-daags (7 nachten) PersonalPower Bali Spring Retreat:
voorjaar 2022

8-daags (7 nachten) PersonalPower Bali Autumn Retreat:
najaar 2022

De training start op de dag na aankomst en de laatste trainingsdag is tevens de dag van vertrek.

Prijzen

Wij vinden het belangrijk dat de PersonalPower Bali Retreat toegankelijk is voor mensen van verschillende inkomensniveau’s omdat wij geloven dat ook jij wel eens toe bent aan een heilzame én leerzame adempauze! Daarom bieden wij verschillende kamertypes aan om óók aan jouw budget tegemoet te komen.

Dit PersonalPower Bali Retreat vindt plaats op basis van een all inclusive verblijf in onze comfortabele en luxueuze accommodatie. Jij zorgt zelf voor jouw vliegticket naar Bali en wij zorgen voor transfers van en naar de luchthaven van Denpasar. Al eerder aankomen op Bali en na het retreat nog wat langer blijven in ons resort of elders? Ook dan kun je op ons rekenen. Wij bieden praktische hulp met het organiseren van fijne accommodatie en veilig vervoer.

Neem contact op voor mogelijkheden en aanvullende informatie.

Inhoud training

Het programma omvat een breed scala aan onderwerpen die je in het dagelijks leven goed van pas komen. Naast het behandelen van theorie, achtergronden en heel diverse methodes wordt er veel geoefend.

Want zelf ervaren hoe iets voor jou wel of niet werkt geeft de beste resultaten.

Effectief communiceren, met anderen en met jezelf. Je leert een betere verbinding met anderen en met jezelf te maken, er is veel aandacht voor gedrags- en communicatiepatronen en de taal van jouw lichaam. Je krijgt handzame tools voor gesprekken waar je tegenop ziet en je oefent ook met constructief feedback geven en ontvangen. Je wordt gesterkt in je zelfvertrouwen om daarmee het beste van jezelf aan anderen te laten zien.

Je gaat ook aan de slag met het onbevooroordeeld met jezelf in gesprek gaan. Je maakt een start met het opruimen van obstakels en barrières uit het verleden en het stellen van passende, duidelijke en haalbare doelen voor de toekomst. Je leert jouw kwaliteiten te benoemen en je beperkende overtuigingen, afweermechanismen en oude pijn te herkennen en te hanteren. Je gaat ontdekken welk gewoontegedrag jou steeds in de weg zit in het hebben van een onbezorgd en ontspannen leven. En daarbij leer je ook betere besluiten te nemen.

De dagelijkse yoga en meditatie sessies ondersteunen de snelheid en de diepgang waarmee veranderingen bij jou worden ingezet.

Naast het trainingsprogramma worden 1-op-1 coachingsgesprekken gevoerd om accenten te plaatsen op door jou aangegeven thema’s.

Dagindeling

Dag 1   Aankomst in Denpasar, transfer naar accommodatie en diner

Dag 2   tot en met dag 8 volgen we onderstaande dagindeling*:

07:00 – 07:30   Fruit en koffie/thee
07:30 – 08:30   Yoga en meditatie
08:30 – 09:00   Ontbijt
09:00 – 12:00   Training onderbroken door thee/koffiepauze
12:00 – 13:00   Lunch
13:00 – 14:00   Afronding ochtendtraining                                                    14:00 – 18:00   Individuele coaching en vrije tijd

Dag 8  Einde retreat na de lunch en transfer naar de luchthaven

* In overleg kan hiervan afgeweken worden in verband met uitstapjes.

Accommodatie

Je verblijft in een met zorg en oog voor detail ingerichte kamer, met bijbehorende badkamer, in één van onze ruime villa’s. De villa’s worden omringd door ruim 2 hectare tropische tuin, gelegen op een heuvel die een ongelimiteerde bron van positieve energie is. Adem schone lucht in door de overweldigende groene natuur rondom ons. Drink het pure, zachte water uit onze eigen bergbron. Ook de zwembaden zijn er mee gevuld en dat voel je.

Wij trainen op de open maar overdekte veranda en in de tuin. Je bent dus heerlijk bezig in de buitenlucht in een sfeervolle aankleding met houten vloeren en mooie details, terwijl je uitkijkt op het groen van de vallei en je het zonlicht ziet schitteren op de Bali zee.

Wil je zwemmen, zonnen of een healing ondergaan? Je hand laten lezen of genieten van een verkwikkende of helende massage? Dat kan allemaal bij ons in de tuin. Wij werken alleen met erkende spirituele practitioners. Mensen die hun kennis van generatie op generatie overgedragen gekregen hebben. Bali kent hierin een sterke traditie waar we je graag deelgenoot van maken.

Eten en drinken

Gedurende jouw gehele verblijf en dus ook tijdens de trainingsuren word je verwend met verse fruitsappen en smoothies, tenzij je liever een mooie koffie of thee drinkt. Geniet van gezond en organisch gekweekt fruit uit eigen tuin zoals banaan, papaya, soursop, rambutan, durian, mango, jambu, jackfruit, sawo en niet te vergeten kokosnoot.

Naast alle niet-alcoholische dranken zijn ook alle maaltijden inbegrepen. Onze koks laten je kennismaken met al het lekkers dat Bali voortbrengt, terwijl we ook veel aandacht besteden aan de gezondheidsaspecten daarvan. Natuurlijk staat het je vrij om op ontdekkingstocht te gaan naar de vele authentieke en ook modernere restaurantjes aan de Noordkust van Bali. Of om te chillen met een drankje aan zee. Wij geven je graag insiders tips!

Vrijheid

In deze ambiance hoef je zelf helemaal niets meer te doen dan het lekker over je heen te laten komen en voluit genieten.

Om je daarbij te helpen is het programma zo samengesteld dat je een aanzienlijk deel van de middagen en avonden vrij tot je beschikking hebt. Je kan er ter plekke voor kiezen om mee te doen aan activiteiten die wij voor je organiseren. Niets hoeft maar het kán wel.

Spirituele activiteiten

Het dagelijks leven in Bali is doordrenkt van spiritualiteit. Vele feesten, gedenkdagen, zakelijke hoogtepunten en gebeurtenissen in de levensloop vragen om een uitbundige ceremonie. Bij iedere woning zie je huistempels en bij winkels, bedrijven en kantoren liggen de offerandes ‘s morgens vroeg al voor de ingang op de stoep.

Tijdens jouw verblijf bezoeken we de heilige warmwaterbronnen en een paar belangrijke tempels en bieden we je de kans om meer te leren over de Balinese variant van het Hindoeïsme. Zelf deelnemen aan ceremonies? Wij geven je uitleg en achtergronden en voorzien je van een voorgeschreven sarong en selendang. Zo valt een spirituele reinigingsceremonie binnen de mogelijkheden.

Culturele en sportieve activiteiten

Ze zeggen wel eens dat Bali een ‘living postcard’ is. Niets is minder waar.

Je kijkt je ogen uit door gewoon rond te rijden, over een markt te slenteren, het Balinese familie leven mee te maken of te genieten van de overweldigende natuur tijdens een trekking door sawa’s en jungle, waar je zelfs van een waterval kunt afglijden. Of onder water, snorkelend tussen blauwe zeesterren, veelkleurig koraal en vissen. Houd je liever je hoofd boven water? Vergaap je dan aan de vele dolfijnen die ’s ochtends vroeg, vlakbij de kust, spontaan hun kunsten vertonen.

Je hebt nu een 1e indruk en je wilt het plaatje compleet krijgen. Wij krijgen ook graag een beeld van jou en je wensen. Waar moet jouw training precies aan voldoen? Daarom nodigen wij je uit zodat we jouw vragen kunnen beantwoorden en om samen de in’s en out’s van het programma door te nemen om voor jou de juiste accenten te leggen.

Voelt het dan nog steeds goed? Dan ben je van harte welkom op ons PersonalPower Bali Retreat.

Reserveer jij alvast jouw plek in dit paradijs?