06 - 439 87 086 info@streamz.nl

PersonalPower Bali Retreat

ontspan en laat de magie het werk doen

Covid-19

door de inreisbeperkingen van de Indonesische overheid zijn onze activiteiten op Bali tot nader order opgeschort

 

Een excellente leeromgeving

Je wilt er echt even helemaal uit. Laat alles achter je en kies voor een andere omgeving en meer verdieping.

De magie van Bali brengt een versnelling aan in jouw leerproces. De geuren, kleuren en geluiden vormen een inspirerende achtergrond voor de flinke stappen die jij nu snel wilt gaan zetten.

Laaf je aan de werkelijk prachtige omgeving, de sereniteit, de rust en de natuurlijke spiritualiteit die Bali jou biedt.

Omringd door pure energie

Je verblijft in een luxe en zeer comfortabel, traditioneel Balinees landhuis in het Noorden van Bali, op de rand van de nog onontgonnen Munduk vallei, met magistraal uitzicht op de vallei en de Bali zee. De heuvel waarop dit retreat is gelegen, wordt geroemd om de bijzondere, schone en pure energie die hier heerst. Dat is ook de reden dat dit één van de weinige plaatsen is waar erkende Noord Balinese healers hun healings verrichten. Je voelt het direkt bij aankomst; zelfs een kort verblijf brengt je al snel bij je kern; veranderingen die hier plaatsvinden zijn veelal blijvend.

Persoonlijk en stijlvol

Onze accommodatie is van alle gemakken voorzien. De kamers zijn ruim van opzet, luxueus en sfeervol ingericht met natuurlijke materialen, Balinese en moderne kunst. De aangrenzende badkamers zijn deels overdekt waardoor je vanuit bad of douche geniet van het uitzicht op palmen en bloemen terwijl natuurgeluiden, vogels en gecko’s de achtergrondmuziek verzorgen.

Je hebt de beschikking over je eigen, persoonlijke butler. Onze koks verzorgen heerlijke Balinese en Westerse maaltijden en houden rekening met ieders dieetwensen. Vegetarisch, vegan of voedselintoleranties? Ook voor jou wordt dit een onvergetelijke en gezonde culinaire ervaring.
En daarbij eet je mango’s en drink je van kokosnoten uit eigen tuin.

Wij trainen in de open lucht, op de prachtige en ruime, overdekte houten veranda, waarvandaan je uitkijkt over de groene vallei en de Bali zee.

Een droomlocatie die uitnodigt het beste uit jezelf te halen.

Activiteiten

Het mooie strand met de kalme zee is binnen een kwartier bereikbaar en nodigt uit tot uitgebreid genieten van zonsopkomst en -ondergang, boottochtjes, stand-up paddling en snorkelen met dolfijnen. Landinwaarts word je overrompeld door de nog ongerepte natuur. Maak een wandeling door de fotogenieke rijstvelden en de overweldigende jungle. Bali op z’n best!

De vele watervallen, tempels en heilige baden in de direkte omgeving van ons retreat zijn een lust voor het oog. Ontdek het echte Bali, dompel je onder in Balinese tradities en ondervindt de heilzame werking van de oude, traditionele Balinese rituelen.

Niet voor niets wordt Bali het eiland van de goden genoemd!

Ontspanning

Ons retreat biedt vele mogelijkheden tot ontspanning. Lekker luieren aan ons mooie, mango vormige zwembad, een traditionele Balinese massage in de privacy van onze Bale Belong, mediteren bij een van de huistempels in de tuin, een manicure of een healing? Of zit je liever met een fijn boek in de schaduw van onze palmen en heerlijk geurende, bloeiende bomen?

Laat je omringen door een verscheidenheid aan tropische bloemen in onze tuinen. Geniet van de lotussen in onze vijvers die zich ‘s avonds sluiten om ‘s ochtends weer op te bloeien, zoals de zon iedere avond ondergaat en iedere ochtend weer opkomt. Het symbool van de eeuwige vernieuwing van het leven.

Wij bieden je de rust, ruimte en vrijheid om je eigen tijd heel prettig in te vullen. En de flexibiliteit om jouw activiteiten buitenshuis te faciliteren. Want wij stimuleren je graag om op onderzoek uit te gaan en naast jouzelf ook het echte Bali te beleven.

Geniet van al het moois dat Bali je te bieden heeft en kom tot rust!

Programma

Het PersonalPower Bali Retreat omvat vele onderwerpen en elementen die bijdragen aan een prettig en ontspannen leven. Zoals goede communicatie, met anderen en met jezelf. Verbinding maken, constructief feedback geven en ontvangen. Je gaat aan de slag met het opruimen van obstakels en barrières uit het verleden en het stellen van duidelijke en haalbare doelen voor de toekomst. Je leert jouw kwaliteiten te benoemen en je beperkende overtuigingen, afweermechanismes en oude pijn te herkennen en te hanteren.

Binnen het programma leggen wij individuele accenten op door jou aangegeven onderwerpen zodat het programma naadloos aansluit op jouw behoeften. Dit wordt nog verder versterkt door de 1-op-1 coaching sessies gedurende het programma.

Je gaat stap voor stap je comfortzone vergroten, zodat je meer van je leven kunt genieten.

We maken gebruik van meditatie en yoga als eeuwenoude en beproefde methoden om je focus aan te scherpen en je balans te hervinden. Hiermee starten wij de dag zodat je meteen al een voorsprong hebt. Nog geen ervaring? Geen Punt. Je gaat bij ons aan de slag op je eigen niveau. En waar nodig passen wij voor jou de individuele oefeningen aan.

Misschien wil je eerst meer weten. En wij ook van jou. Want de beste training is er een die naadloos aansluit op jouw behoeften. Daarom nodigen we je uit om samen de in’s en out’s van het programma door te nemen om voor jou de juiste accenten te leggen.

Voelt het dan nog steeds goed? Dan ben je van harte welkom op ons PersonalPower Bali Retreat. Of op de PersonalPower Summer of Spring School, als je graag dichter bij huis resultaten boekt.

Ga je mee op een mooie reis?